Natural Runners2019-01-21T13:23:19+00:00

Project Description

Natural Runners

Geïnteresseerde in een natural runners cursus worden via deze website geïnformeerd. Het is mogelijk om direct via de website in te schrijven voor een cursus.

Loop sneller en veiliger met minder moeite

Fysiotherapie Hofstra biedt naast fysiotherapie ook verschillende sportactiviteiten aan. Waaronder een Natural Runners cursus. Hardlopers leren een techniek waarmee zij efficiënter kunnen lopen en de kans op blessures afneemt.

Hardlopers bereiken en alles centraal regelen

Meerdere keren per jaar worden er een Natural Runners cursussen georganiseerd. De wens bestond om online nieuwe (potentiele) deelnemers te kunnen bereiken en alle informatie via 1 centrale plaats beschikbaar te maken.

Daarnaast zou het eenvoudig moeten worden voor deelnemers om zich online in te kunnen schrijven voor een cursus.

Website gekoppeld aan de ledenadministratie

Er is een WordPress website ontwikkeld in dezelfde huisstijl als die van Fysiotherapie Hofstra. Op de website is alle nodige informatie te vinden. Via het wordpress cms kan dit eenvoudig door een medewerker van Fysiotherapie Hofstra up-to-date worden gehouden.

De website is gekoppeld aan het ledenadministratie systeem zodat nieuwe inschrijvingen direct worden verwerkt.

Efficiënt, net als het hardlopen

Er wordt een hoop tijd bespaard en er worden minder fouten gemaakt omdat inschrijvingen direct via de website verlopen en doordat alle informatie centraal beschikbaar is gemaakt.

Het aantal deelnemers dat zich inschrijft voor de cursussen is toegenomen. Vooral ook omdat de cursus nu via zoekmachines wordt gevonden waardoor er een groter publiek wordt bereikt.

Er werd goed geluisterd naar het doel wat ik voor ogen had voor de website. Ik onderhoud de website nu zelf maar als ik ergens niet uit kom word ik door Bronable altijd snel en vriendelijk geholpen. Uitstekende service!

Dennis, Fysiotherapie Hofstra

Ook een website laten maken?

Lees dan verder om te zien hoe wij jou kunnen helpen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees Verder
Contact