Project Description

Natural Runners

Geïnteresseerde in een natural runners cursus worden via deze website geïnformeerd. Daarnaast is het mogelijk om direct via de website in te schrijven voor een cursus.

Achtergrond

Fysiotherapie Hofstra biedt naast fysiotherapie ook verschillende sportactiviteiten aan. Waaronder een Natural Runners cursus. Hardlopers leren een techniek waarmee zij efficiënter kunnen lopen en het risico van het oplopen van blessures afneemt.

Klantvraag

Meerdere keren per jaar worden er een Natural Runners cursussen georganiseerd. De wens bestond om online nieuwe (potentiele) deelnemers te kunnen bereiken en alle informatie via één centrale plaats beschikbaar te maken.

Daarnaast zou het eenvoudig moeten worden voor deelnemers om zich online in te kunnen schrijven voor een cursus.

Aanpak

Er is een WordPress website ontwikkeld in dezelfde huisstijl als die van Fysiotherapie Hofstra. Op de website is alle nodige informatie te vinden. Via het WordPress cms kan dit eenvoudig door een medewerker van Fysiotherapie Hofstra up-to-date worden gehouden.

De website is gekoppeld aan het ledenadministratie systeem zodat nieuwe inschrijvingen direct worden verwerkt.

Resultaat

Er wordt een hoop tijd bespaard en er worden minder fouten gemaakt omdat inschrijvingen direct via de website verlopen en doordat alle informatie centraal beschikbaar is gemaakt. Het aantal deelnemers dat zich inschrijft voor de cursussen is toegenomen. Vooral ook omdat de cursus nu via zoekmachines wordt gevonden waardoor er een groter publiek wordt bereikt.

Meer te weten komen of het laten maken van een website?

Lees dan verder om te zien hoe wij jou kunnen helpen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder
Contact