WEBAPPLICATIE LATEN MAKEN

Kosten en tijd besparen met behulp van een webapplicatie? Laat online technologie je helpen jouw doelen te bereiken.

Contact opnemen

WEBAPPLICATIE LATEN MAKEN

Kosten en tijd besparen met behulp van een webapplicatie? Laat online technologie je helpen jouw doelen te bereiken.

Contact opnemen

Webapplicaties

Webapplicaties kunnen meer functionaliteiten bevatten dan websites en maken hierdoor meer interactie mogelijk.

Zo kan je bedrijfsprocessen die nu nog handmatig worden uitgevoerd optimaliseren of zelfs automatiseren. Je kunt met een webapplicatie echter ook op veilige wijze gegevens verstrekken aan klanten en klanten juist informatie laten aanleveren. Bronable neemt je de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van webapplicaties volledig uit handen.

Minimum Viable Product

Bronable werkt aan de hand van een Minimum Viable Product, waarbij we ernaar streven zo snel mogelijk een werkbare variant van een webapplicatie op te leveren. Je kunt hierdoor in een vroegtijdig stadium met de applicatie aan de slag en tijdens de ontwikkeling feedback geven om het ontwerp verder te verfijnen.

Responsive design

Webapplicaties ontwikkeld door Bronable zijn voorzien van een responsive design. Dit betekent dat de applicatie altijd correct wordt getoond, ongeacht of deze vanaf een smartphone, tablet, notebook of desktop PC wordt gebruikt.

Schaalbaarheid en security

Daarnaast ontwikkelt Bronable schaalbare webapplicaties, die flexibel kunnen meegroeien met jouw organisatie en behoeften.

Security staat tijdens de volledige ontwikkeling centraal, evenals compliance met relevante wetgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Beheer, onderhoud en hosting

Indien gewenst kan Bronable ook het beheer, onderhoud en hosting van jouw webapplicatie verzorgen. Je hebt hierdoor geen omkijken maar naar deze applicatie; Bronable neemt het volledige proces van A tot Z uit handen.

API-koppelingen

Door een webapplicatie te integreren met andere applicaties is het mogelijk extra toegevoegde waarde te creëren. Zo kun je data automatisch laten invoeren in (meerdere) andere applicaties om dubbel werk te voorkomen of laten doorsturen naar een centrale locatie voor bijvoorbeeld analyse.

Veel bedrijven maken echter gebruik van legacy applicaties, die helaas niet altijd eenvoudig te integreren zijn met webapplicaties die je standaard van de plank kunt kopen. Bronable ontwikkelt daarom maatwerkapplicaties die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke situatie en bestaande applicatielandschap, inclusief eventuele legacy applicaties.

Een nieuw project starten of gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?

CONTACT