Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken2018-09-30T15:54:15+00:00

Webapplicaties  op maat.

Laat technologie je helpen dingen efficiënter te doen met minder kans op fouten. Bronable is een innovatieve partner, gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en veilige webapplicaties.

Direct contact opnemen

Daarom Bronable.

De webapplicatie is niet het doel, het is een middel dat helpt een doel te bereiken. Met deze gedachte in het achterhoofd ontwikkelen wij software.

Bij Bronable heb je altijd één aanspreekpunt die zowel technische en bedrijfskundige kennis heeft. Wij denken mee, zijn kritisch, flexibel en adviseren tijdens het hele proces. En ook als de applicatie helemaal naar wens is gebouwd en in gebruik genomen is blijven we voor je klaarstaan.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een computerprogramma in de vorm van een interactieve website. Alle gegevens worden op een centrale server opgeslagen zodat de webapplicatie via een webbrowser te benaderen is.

Een webapplicatie is in te zetten voor eigen medewerkers, (potentiële) klanten, leden of een andere specifieke doelgroep. Door processen te automatiseren met een webapplicatie wordt de kans op menselijke fouten verkleint en wordt er een hoop tijd bespaard. Ook zal het bijdragen aan het verhogen van het service niveau wat aan klanten wordt geboden.

De investeringskosten van een webapplicatie zijn hierdoor snel terug te verdienen.

Voorbeelden

  • Mijn-omgeving

  • Automatiseren van bedrijfsprocessen

  • Service Order Ticket Systeem

  • Portal

  • Administratie automatisering

  • Klanten Beheer Systeem

  • Dashboard

  • Beheren van assets op variabele geografisch locaties

  • Leden administratie systeem

De weg naar een Succesvolle webapplicatie.

Ontwikkelen met Laravel en Vue.js

Webapplicaties ontwikkelen wij met Laravel. Momenteel is dit het populairste php framwework. Een framework maakt het mogelijk om de meest voorkomende functionaliteiten eenvoudig te implementeren.

Denk hierbij aan de mogelijkheid om gebruikers te laten inloggen of de manier waarop de applicatie communiceert met de achterliggende database. Het wiel hoeft dus niet keer op keer opnieuw te worden uitgevonden. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat er veel tijd en geld wordt bespaard.

Een ander voordeel is dat Laravel erg gestructureerd is opgebouwd zodat er in een later stadium eenvoudig nieuwe functionaliteiten aan de webapplicatie toegevoegd kunnen worden. Tot slot, en zeker niet geheel onbelangrijk is dat het framework uitstekend faciliteert in de mogelijkheid om de applicatie geautomatiseerd te testen.

Vue.js gebruiken wij onder andere om de webapplicatie sneller en extra gebruiksvriendelijk te maken. Ook dit is een framework maar dan gebaseerd op de programmeertaal JavaScript.

Onderhoud en Hosting.

Bronable zorgt ervoor dat de webapplicatie draait, up-to-date blijft en goed beveiligd is.

Dit doen wij door onderhouds en veiligheids updates te installeren en de webapplicatie te monitoren. Indien dit nodig is grijpen we direct in. Daarnaast zijn we 7 dagen per week beschikbaar voor support.

We bieden verschillende vormen van hosting aan, afhankelijk van wat nodig is. De webapplicatie kan worden gehost op een van onze servers, of er kan een eigen Virtual Private Server worden ingericht bij een externe Cloud Infrastructuur Provider.

Contact

Een nieuw project starten of gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Daar staan wij altijd voor open!

CONTACT