WEBSITE LATEN MAKEN

Lever extra toegevoegde waarde met een website.

Contact opnemen

WEBSITE LATEN MAKEN

Lever extra toegevoegde waarde met een website.

Contact opnemen

Websites

Bronable ontwikkelt een visueel aantrekkelijke website, afgestemd op de doelstellingen en doelgroep die je wilt bereiken. Aan de hand van de laatste standaarden, in overeenstemming met relevante wetgeving en op basis van jouw wensen en behoeften.

Responsive design

Mobiel wordt steeds belangrijker. Bronable ontwikkelt daarom websites met een responsive design. Dit ontwerp zorgt dat jouw website altijd correct wordt getoond, ongeacht het apparaat, besturingssysteem of webbrowser waarmee een bezoeker naar de website afreist.

0%
MOBIEL INTERNETVERKEER – Zo blijkt uit cijfers van Statista dat in het laatste kwartaal van 2018 47,19% van het totale internetverkeer wereldwijd afkomstig was van mobiele telefoons en smartphones. Dit is niet verwonderlijk, aangezien mobiele apparaten steeds populairder worden.
0%
MOBIEL VS DESKTOP – Zo zijn volgens cijfers van Statcounter vandaag de dag nagenoeg net zoveel mobiele apparaten als desktop systemen in gebruik.

Vindbaarheid (SEO)

Ook de vindbaarheid van de website staat tijdens de ontwikkeling centraal. Door in te zetten op zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgen we dat jouw website goed vindbaar is via populaire zoekmachines.

Samen bepalen we op welke zoekwoorden je je wilt richten, waarbij we kritisch kijken naar de concurrentie die je kunt verwachten van andere websites. Je krijgt hierdoor een realistisch beeld van de kansen die SEO voor jouw organisatie en website biedt.

Hosting, beheer en onderhoud

Lange laadtijden zijn funest voor de tevredenheid van bezoekers; een vuistregel hierbij is dat een webpagina maximaal twee seconden mag laden.

Om de prestaties van jouw website te bewaken is het van belang niet alleen een betrouwbare hosting provider te kiezen, maar ook om de website adequaat te beheren en onderhouden. Bronable ontzorgt je hierbij.

Website of webapplicatie?

Een website is bij uitstek geschikt om klanten, partners, werknemers of een andere doelgroep te informeren. Wil je gebruikers meer mogelijkheden bieden? Dan kun je ook kiezen voor een webapplicatie, wat meer interactie mogelijk maakt dan een website. Bronable ondersteunt je bij beide keuzes.

Meer informatie over webapplicaties.

Een nieuw project starten of gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?

CONTACT